jun, 2018

11junij17:0019:304. SREČANJE V OKVIRU Delavnice »VEZALKE DVEH GENERACIJ«17:00 - 19:30 samostan Mekinje, Polčeva pot 10, Mekinje, 1241 Kamnik Izvajalec: VEZAL - zavod za izobraževanje, raziskovanje in svetovanje, Kamnik

Podrobnosti dogodka

Srečanja so namenjena generaciji starejših in generaciji najstnikov.

Namenjena so vsem ostarelim, ki vidijo v druženju z mlajšimi generacijami možnost za nove oblike druženja, za stik z novostmi in učenje novih načinov. Hkrati pa bodo imeli možnost, da svoje življenjske izkušnje prenašajo na mlajše.

Druženje z ostarelimi je lahko za najstnike izkušnja stika z ljudmi, ki so polni modrosti in drugačnih izkušenj življenja, v katerega sami vstopajo in pri tem velikokrat pogrešajo izkušene osebe, na katere bi se lahko oprli.

Z druženjem dveh generacij želimo na neformalen način povezati ljudi, ki si lahko drug drugemu dajo ogromno življenjskih izkušenj in na ta način gradijo nove oblike socialnih povezav v lokalnem okolju.

Druženje bo potekalo kot odprt prostor za učenje in izmenjavo življenjskih izkušenj na dinamiki, ki jo bodo udeleženci sami ustvarili in brez v naprej določenih norm in ciljev.

Udeležba na delavnici je brezplačna, obvezne prijave na mail vezal@samostanmekinje.si.

Več info

Ura

(Ponedeljek) 17:00 - 19:30

Lokacija

samostan Mekinje

Polčeva pot 10, Mekinje, 1241 Kamnik

X