avg, 2018

06avg(avg 6)9:0017(avg 17)9:00Poletna otroška likovna delavnica9:00 - 9:00 (17) samostan Mekinje, Polčeva pot 10, Mekinje, 1241 Kamnik Izvajalec: Likovno društvo Senožeti

Podrobnosti dogodka

Vroče poletne dneve in brezskrbne počitnice bi radi tistim radovednim glavicam, ki se hitro naveličajo lenobnega posedanja, popestrili z nekajdnevno likovno delavnico – ustvarjalnico.
Z veseljem smo se povezali z Likovnim društvom Senožeti, da v počitniških dneh gostimo likovno delavnico za mlade ustvarjalce; ponudili smo samostanske prostore z zeleno okolico, ki je lahko zanimivo raziskovalno in ustvarjalno okolje za mlade radovedne umetnike.

Študentka 3.letnika likovne pedagogike Nina iz Kamnika je prevzela vodenje delavnice, ki bo otrokom prve in druge dekade osnovne šole skušala približati likovno ustvarjanje na poletno sproščen, zabaven način z materiali, ki niso nujno klasična likovna sredstva. Otroci bodo na svoji starosti primeren način odkrivali možnosti ustvarjanja ne samo z barvami in čopiči, ampak tudi z iskanjem primernih materialov v okolici, sestavljanjem, lepljenjem, trganjem, striženjem, ustvarjanjem v 3-D tehniki ….vsekakor bo zabavno.

Za delavnico razpisujemo dva termina in sicer:
I. Od 6. do 10. avgusta 2018 od 9. do 12. ure
II. Od 13. do 17. avgusta 2018 od 9. do 12. Ure

Delo bo potekalo v prostorih Mekinjskega samostana dnevno po 3 šolske ure tako, da po dveh urah sledi kratek odmor z malico, nato pa še eno šolsko uro dela.
Poskrbeli bomo za ves potreben material ter prigrizek – malico. Otroci naj prispevajo le veselje do ustvarjanja in obilo radovednosti in otroške radosti.

Delavnica je brezplačna!

Prijave sprejemajo v Likovnem društvu SENOŽETI – po mailu: sraj.dani@gmail.com ali na telefon: 031 616-075. Ob prijavi navedite ime in priimek ter naslov in starost otroka ter obvezno svoj kontakt (mail, telefon ali naslov). V posamezno skupino bomo sprejeli 8 do 10 otrok, zato s prijavami pohitite.

O vseh podrobnostih vas bomo sproti obveščali.

Naročnik delavnice je Javni zavod Mekinjski samostan, izvajalec pa je Likovno društvo SENOŽETI Radomlje, Galerija DIKA, Maistrova 14.

Več info

Ura

6 (Ponedeljek) 9:00 - 17 (Petek) 9:00

Lokacija

samostan Mekinje

Polčeva pot 10, Mekinje, 1241 Kamnik

X