IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE DOROTEJA PREJELI ZNAK KAKOVOSTI SRCA SLOVENIJE

IZDELKI BLAGOVNE ZNAMKE DOROTEJA PREJELI ZNAK KAKOVOSTI SRCA SLOVENIJE

Razvojni center Srca Slovenije že od leta 2016 nagrajuje kvalitetne rokodelske in prehranske izdelke z območja Srce Slovenije z znakom kakovosti. Oznaka  srček kakovosti  na izdelkih predstavlja dodano vrednost in gradi trajno zaupanje potrošnika v izdelke, ki se ponašajo z znakom kakovosti ter kupcu  olajša odločitev za nakup, saj zagotavlja, da je izdelek, ki ga iščejo, kakovosten.

Na ocenjevanju, ki je potekalo 13. oktobra 2023, so bili na preizkušnji tudi izdelki blagovne znamke Doroteja in sicer zeliščna sol, kopalna sol, mazila, čaji ter napoji. Vsi prijavljeni izdelki so uspešno prestali ocenjevanje strokovne komisije.

 

Strokovna komisija, ki so jo sestavljali mag. Marlena Skvarča, prof. dr. Janez Bogataj in g. Franc Jezeršek, je potrdila vse izdelke znamke Doroteja in jim podelila pravico do uporabe Kolektivne blagovne znamke SRCE SLOVENIJE.

Zelo smo ponosni za prepoznavnost in potrditev kakovosti izdelkov blagovne znamke Doroteja. Verjamemo, da bo dodatno priznanje – poleg zadovoljnih uporabnikov –  vzpodbudilo nove stranke k nakupu izdelkov Doroteja in k njihovi prepoznavnosti.

Vsi izdelki Doroteja so na voljo v spletni trgovini https://samostanmekinje.si/trgovina/, osebno pa jih lahko kupite tudi v Mekinjskem samostanu. Vabljeni v Dorotejin svet!

Za konec pa še povabilo, da spoznate Dorotejo Sidonijo Gallenberg, ki je navdihnila blagovno znamko, poimenovano po njej: https://www.youtube.com/watch?v=AAZyT5ev9ZgX