Valentinov koncert Eve Černe napolnil Veliko obnovljeno dvorano

Valentinov koncert Eve Černe napolnil Veliko obnovljeno dvorano

14. februar je bil tradicionalno v naših krajih dan, ko goduje sv. Valentin, ki nosi ključ od korenin. Ker pa se radi oziramo proti zahodu, smo prevzeli praznik zaljubljencev – valentinovo, ko si pari, polni medsebojne ljubezni, izmenjujejo valentinčke, darila, največkrat vrtnico in čokolado. V samostanu Mekinje smo se odločili na ta dan ponuditi več – čaroben koncert Eve Černe, za izbrano število ljubiteljev nežnih melodij.

Zanimanje za koncert je bilo izjemno. Velika obnovljena dvorana je bila napolnjena do zadnjega sedeža in Eva Černe je ob spremljavi izvrstnega kitarista Matica  Smolnikarja navdušila. S svojo interpretacijo najbolj znanih ljubezenskih pesmi, med katerimi niso manjkale niti I will always love you, Shallow, I’ll never love again, pa My heart will go on in Poletna noč, je znova dokazala, kako izvrstna vokalistka je,  poslušalcem pa večkrat povzročila poplavo mravljincev. Za konec je izbrala Dan ljubezni, ki je iz 70 grl obiskovalcev v akustični dvorani dodala še piko na i uspešnemu dogodku.

Med polurnim odmorom so se obiskovalci lahko osvežili z žlahtno Srebrno penino Radgonskih goric, kar so obiskovalci z navdušenjem pozdravili.

Naj se na tem mestu zahvalimo vsem, ki ste prispevali k prečudovitemu večeru na dan zaljubljenih: Evi Černe, Maticu Smolnikarju in ekipi, ki je skrbela za dober zvok, sponzorjema Avtoličarstvu Nina Papež, s.p. in Radgonskim goricam, d.o.o. in predvsem pa hvala vam, drage obiskovalke, cenjeni obiskovalci, da ste s svojim obiskom in pohvalami po koncertu pokazali, da delamo dobro!

 

 



X